FORSVARSHISTORIEN

Vejledning til indsendelse af artikler

Vejledning til indsendelse af artikler

Nedenstående vejledning vil vise, hvordan man opretter artikler på forsvarshistorien. Indtastningsmetoden minder meget om det vi kender fra Word og andre tekst programmer, men synes du det er for svært at benytte det indbyggede system, er du også meget velkommen til at sende bidrag på email kontakt@forsvarshistorien.dk. Under alle omstændigheder er vi bare glade for dit bidrag til at skive vores fælles forsvarshistorie.

Menulinjen

Efter log ind på siden, fremkommer en ny menulinje i toppen af skærmen.

Menu punkterne i denne linje, kan benyttes til at tilgå diverse WordPress funktioner. Fra venstre har vi punktet kaldet “Forsvarshistorien”. Trykker du her, tages du til WordPress administrative del.

Næste punkt hedder “Tilføj”, og er en genvej til hurtigt at komme i gang med, at skrive en artikel.

Sidste punkt er Brugerhåndtering. Her kan du ændre info på din brugerkonto, og logge ud af siden.

Kontrolpanelet

Lad os starte med at tage et kig på kontrolpanelet. Tryk på “Forsvarshistorien”.

Vi er nu på sidens kontrolpanel, hvorfra vi har adgang til sidens administrative funktioner. Trykker vi på “Forsvarshistorien” igen, vil det tage os tilbage til forsiden.

Trykker vi derimod på “Indlæg”, vil det tage os til en liste over enten alle indlæg på siden, eller liste med vores egne indlæg.

Den første pil angiver en menulinje, hvor vi kan vælge hvilke indlæg der listen nedenfor. Den anden pil angiver listen med indlæg. Vi kan se at jeg allerede har et indlæg “test2” som afventer godkendelse.

Opret nyt indlæg

Ved at trykke på menupunktet “Tilføj nyt” til venstre, kan vi opstarte et nyt indlæg. Lad os gøre det.

Tryk med musen på “Tilføj overskrift”, og giv indlægget en sigende beskrivelse. Her efter trykker du på næste linje, og begynder at skrive.

Billeder, overskrifter og tabeller mm

Når du har skrevet et afsnit, er det oplagt at starte næste afsnit med en overskrift eller måske indsætte et billede. Ved at trykke”/” fremkommer en menu med typografiske muligheder.

Vælg eller skriv billede/overskrift og indsæt dit billede eller overskrift.

Gem eller udgiv

Når du har skrevet din artikel færdig, kan du via knapperne i øverste højre hjørne, enten gemme dit indlæg, hvis du ønsker at arbejde videre på det senere, eller udgive dit indlæg.

Vælger du at udgive dit indlæg, vil det blive gemt og en besked bliver sendt til redaktionen, om at du ønsker at bidrage med en artikel. Redaktionen vil herefter gennemlæse indlægget, og tilføje kategori, periode, tema osv.

Et sidste ord

Du behøver ikke bekymre dig om stave og slåfejl, kommafejl osv. det skal vi på redaktionen nok tage os af. Vi er bare glade for alle bidrag til vores fælles forsvarshistorie. Så skriv endelig løs, alle bidrag er meget velkommende. Du vil modtage en email, når dit indlæg går live.

Nyeste artikler

Ingen artikler fundet

Udgiv på forsvarshistorien.dk

Bliv en del af historien! 
Du kan være med til at sikre forsvarshistorien, så den ikke går tabt. 

Log ind og læs

Har du spørgsmål til dit abonnement? Eller ønsker du at oprette dig som abonnent, så klik her

Tjek vores FAQ her på siden for at finde svar på de fleste spørgsmål.

Kan du ikke finde svar, så kontakt kundeservice på kontakt@forsvarshistorien.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV​

Og modtag forsvarets historie og andet godt på e-mail.