FORSVARSHISTORIEN

Støt forsvarshistorien

For rigtig mange danskere er Forsvaret i Danmark temmelig langt væk i deres hverdag og forsvarshistorien bliver derfor ikke en automatisk del af vores fælles kulturarv og fælles forståelse. 

Forsvarshistorien.dk er en del af FREMFOR og har til formål at samle og videreformidle en vigtig del af Danmarkshistorien. Nemlig den om forsvaret siden 1945.

Undersøgelser viser, at de fleste danskere, især yngre, ikke ved nok om, hvorfor vi har et forsvar i Danmark, herunder hvilke opgaver det løser – og hvorfor?

Forsvarets historie bliver i dag primært formidlet i et begrænset omfang af en dedikeret gruppe frivillige. Derudover er der meget lidt onlinemateriale og faktisk ingen formidling af forsvarets historie i den danske folkeskole.

Det ønsker vi at ændre på ved at skabe ”Fremtidens formidling af Forsvarets historie” deraf navnet FREMFOR. Det vil ske i samarbejde med de allerede eksisterende initiativer, hvor FREMFOR vil gå ind og understøtte deres behov for digitalisering, markedsføring og formidling. Forsvarshistorien.dk er en del af dette projekt og er din digitale platform, hvor du både kan bidrage med historier, men også finde data.

Fællesskab og samarbejde er nøgleordene

Forsvarshistorien ønsker at støtte og styrke samarbejdet med de mange frivillige, der er i dag. Men for at kunne løfte opgaven på tværs af alle aktører og understøtte digitaliseringsarbejdet, er der behov for din støtte.

Du kan enten vælge at blive medlem og få adgang til en række fordele – eller du kan støtte med et valgfrit beløb.

ALLE STØTTEBELØB, UANSET STØRRELSE, ER VELKOMNE

Du kan vælge mellem at lave en bankoverførsel eller sende penge via mobilepay (Indsamlingen er godkendt af indsamlingsnævnet).

  • Reg. nr. 9570 Konto nr. 1253 2008
  • Mobilepay: 111183 (FREMFOR)

Mærk evt. din indbetaling med din mail, hvis du ønsker at blive kontaktet.

DINE FORDELE VED AT GIVE ØKONOMISK STØTTE

  • Medvirker til at sikre fremtidens formidling af forsvarets historie
  • Bidrager til at øge forsvarsforståelsen
  • Ved donationer over 499 kr. tilbydes du et års medlemskab af Forsvarshistorien.dk og to årlige magasiner, det først magasin udsendes ultimo november 2023.
  • Alle støttebeløb over 2.500 kr. får et års medlemsskab af Forsvarshistorien og det unikke historiske netværk, hvor der årligt bliver arrangeret en række særarrangementer rundt omkring i Danmark og omtales som støtte på sitet.
  • Ved støtte over 25.000 kr. vil man få sit navn/logo placeret på hjemmesiden samt en annonce i et af de to årlige magasiner.

Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte projektchef, Ann-Christina Salquist på 23297604 eller mail acs@fremfor.dk

Nyeste artikler

Ingen artikler fundet

Bidrag

Bliv en del af historien! Du kan være med til at sikre forsvarshistorien, så den ikke går tabt. 

Log ind med kodeord og password.

Brug sociale konti til login/registrering.